Zoeken naar eens lekker

Uw zoekactie voor eens lekker leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bottom 44 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Wie ontmaagt mijn strakke maagdelijke kontje voorzichtig
Scenario: ik ontvang of verplaats. Zet me op men knieën en pijp je lekker diep. Als je lang genoeg kan volhouden en je zaad niet in mijn keel spuit draai ik me om en laat je je stijve natte lul voorzichtig in mijn strakke maagdelijke kontje glijden en spuit je mijn kontje helemaal vol. Ik 46j, sportief, 1m86, 78kg uit Oosthoven.  
Manolie 29 jaar Antwerpen - Ekeren
Wie ontvangt?
Wie kan me ontvangen? Ik kan ruim verplaatsen vanuit Antwerpen. Ik ben een 29jarige Top opzoek naar een geile (anonieme) date met een bottom. Ik dacht aan: Deur op een kier, ik kom binnen en jij ligt klaar (eventueel geblinddoekt) met je kontje omhoog zodat ik je lekker kan neuken. Zelf ben ik nieuwsgierig naar iemand te pijpen, dit kan dus ook indien gewenst en de hygiene dit toelaat... laat maar weten hoe u het graag ziet! Reageren met stats en foto aub!  

Wie ontvangt?
dave 50 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
bi zoekt lekkere play bottom
1.74-89-15x4 zelf ben ik niet onknap en zoek een gelijkgestelde in verzorgd en hygiëne..samen douchen en kussen?..love it ik zoek een lekker kontje  

bi zoekt lekkere play bottom
bigenieter 52 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Bi top met zin nu
Bi top met zin nu ik slanke verzorgde sportieve en volledig glad geschoren bi top wil graag lekker genieten nu van lekkere sexspel ,strelen,likken zuigen,pijpen ,tepels verwennen ,dit wederzijds en als je kontje gespoeld is wil ik dat wel lekker vingeren en daarna goed neuken safe ,dit alles discreet en met respect. Ik 170 64 kg 17x 3.5 en met zin Wie interesse mag ook lekker travje zijn, hoor ik graag snel met wat info en mss foto XXX  

Bi top met zin nu
Pijper 44 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Wie vult mijn mond met zijn warme zaad?
Sportieve kerel van 45, 1m85 en 76kg uit oud-turnhout ontvangt of verplaatst vanmiddag tussen 16 en 21u om jou lul helemaal leeg te zuigen. Ik pijp je lekker diep tot je zaad in mijn keel spuit. Graag reageren met stats. Proper gewassen en liefst niet roker.  
Jap 47 jaar Antwerpen - Borsbeek
Japtap
Ik ga vanavond naar japtap aan de watertoren ik Borsbeek. Wie kan ik daar ontmoeten om mij ergens in de buurt lekker te pijpen?  
joke 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
u laten pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

u laten pijpen door travje
Stein 47 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Lekker pijpen
Wie mag ik lekker komen pijpen en aan zijn ballen likken. Ik pijp graag en jij moet alleen in mijn gezicht of mondje spuiten na een lekkere pijpbeurt.  
Verlengd weekend 53 jaar Limburg - Bree
Ontvang of verplaats
Ik ben 55.180.85.17x4, verzorgd en discreet... Lekker verlengd weekend en geil. Zijn hier 1 of meerdere geile venten die ook zin hebben in een sexavontuurtje? Ik ben liefst bottom en sta voor alles open, enkel geen tong gedoe. Ik dan zowel overdag als avond. Reageer met uw stats en wat je graag wil doen. Pikfoto is + punt. Komaan geile mannen!  
Bi-Pijper 46 jaar Antwerpen - Geel
Bi pijper zoekt piemel
Geile bi Pijper 46/168/80 getint, verzorgd en niet roker verplaatst enkel en zoekt liefst ouder voor deze avond rond 18u die zijn pik lekker verwend wil worden of meer..tongen,samen naakt,69. Hygienisch, Discretie, respect gevraagd en geboden.  

Bi pijper zoekt piemel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10